Tilaus- ja maksuehdot

Verkkokaupan myynnistä ja toimituksista vastaa NKD Motorsport Oy (3244433-5). Verkkokaupan maksuliikenteestä vastaa Wiisas Crew Oy (3143265-8) käyttäen maksunvälittäjänä Paytrail Oyj:tä (2122839-7).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset toimitetaan yleensä viikon sisällä tilauksesta, edellyttäen että tuoteitta on varastossa.

Toimitustavat:

Postipaketti – tilaajan kotipaikkaa lähimpänä sijaitsevaan postipisteeseen.
Nouto – voit noutaa toimituksen Motorest Ky, Jokelantie 6, 69100 Kannus.

Maksutavat:

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi verkkomaksun, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu valitsemasi maksutavan tarjoamalla sivulla. Kun maksat verkkomaksulla, Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksunvälittäjän tiedot ja lisätietoja maksutavasta:
Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tuotepalautukset / peruutukset / Reklamaatiot

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Palautuksissa maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% – 50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdu virheellisestä tuotteesta. Palautuksen toimituskulut maksaa asiakas.

Mikäli haluat perua tilauksen, se on tehtävä ennen kuin tuote on lähetetty. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen nkdmotorsport(ät)gmail.com.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen nkdmotorsport(ät)gmail.com.